En elcykel utöver det vanliga

Jag har länge tänkt uppgradera mig från en vanlig cykel till en elcykel. Dels för att jag använt cykel istället för bilen väldigt mycket det senaste året och jag känner verkligen att det är något jag vill fortsätta med och dels för att det är mitt sätt att bidra mot en bättre miljö.

Har varit runt omkring i stan och testat olika modeller men ingen har hittills känts riktigt hundra. Jag måste köpa en elcykel som fungerar året runt och går att lita på i ur och skur, därav satt jag och googlade en hel del häromdagen och kom över något väldigt intressant.

Däck att lita på året runt

Jag hittade ett företag som heter Wafabike och som verkar tillverka just precis den typ av elcykel jag är ute efter. Deras elcyklar, som även kallas för fatbikes, kan ni spana in här: https://wafabike.se/support/fatbike-elcykel/. Dessa cyklar kallas för just fatbikes på grund av deras breda däck som är speciellt framtagna för att klara av vårat nordiska klimat och ta sig fram även under vinterhalvåret utan att behöva tänka på att byta däck och allt därtill. Dessutom finns dom i flertalet riktigt häftiga och tilltalande modeller att välja mellan, och vad jag förstår det som så kan man komma med egna önskemål angående sin cykel eftersom dessa elcyklar tillverkas på plats efter förfrågan.

Elcykel med innovativ retrodesign

Jag gillar verkligen deras koncept med en hållbar året runt elcykel i en design man aldrig tidigare sett och jag tror faktiskt att jag äntligen har hittat mitt nästa cykelinköp. Det som tilltalar mig lite extra är att designen är retroinspirerad vilket verkligen faller mig perfekt in i smaken. Jag skall försöka ta mig till Wafabikes showroom under nästa vecka för att provköra några av de modeller jag fastnat för och förhoppningsvis hittar jag den perfekta elcykeln för just mig.

Kommentarer är stängda.