Ta alltid med ett skohorn när ni ska campa

Vare sig man ska ut och campa långt in i den svenska vildmarken, eller bara ska campa vid närmaste sjö, finns det något som är viktigt att man har med sig, ett skohorn i metall. Det spelar ingen roll om skohornet är litet (14-16 cm) eller ett stort (42-79 cm), det är lika viktigt iallafall. Med ett skohorn kan man enkelt ta av och ta på sig skorna utan att behöva oroa sig över att klämma fingrarna eller trampa sönder skorna. Att ha problem med att ta på sig skorna om man till exempel måste gå och kissa eller ska vandra vidare/tillbaka är aldrig roligt. Sätter man på sig skorna fel gör det bara ont och skorna förstörs.

Andra saker som kan vara bra och roligt att ha med sig är någonting att äta, till exempel korv med bröd, marshmallows eller hamburgare. Man bör också ta med sig någonting att dricka, helst vatten men om man vill ta med sig alkohol är en kall lättöl god att dricka medan man sitter kring lägerelden. Utöver skohorn, mat och dryck finns det andra saker man kan ta med sig, exempelvis kortspel, ficklampa, karta, solcellsladdare och annat som man känner att man ha nytta för i vildmarken.

Det är också viktigt att ta på sig rejält med kläder. Kläderna bör förutom tåla vädret, även klara av alla de rörelser som man kan behöva göra ute i naturen. Kläder som uppfyller båda dessa funktioner är kläder som https://lbrador.com/sv/ tillverkar och säljer.

Nu när ni vet vad ni ska ha med er ut på campingturen, hoppas vi att det går bra.