Cykla offroad med en hopfällbar elcykel från Valeryd

Om ni som oss älskar att vara ute i naturen, vare det sig är till fots eller ej så kommer här ett sätt att njuta av naturen samtidigt som man får bra med motion och en utmaning.

Det ni kan göra är att beställa en elcykel (helst hopfällbar), vi beställde vår hopfällbara elcykel från https://valeryd.se. Sedan när ni har fått elcyklen, är det bara att ta er ut till naturen och börja cykla offroad. Det som är bra med hopfällbara elcyklar är att de enkelt går att fälla ihop och bära med sig om terrängen eller motorn slutar fungera. De är också perfekta att ha med sig på bussen, då de endast väger 17 kilo. Detta eftersom elcyklarna är gjorda i lättmetal, något som inte alla elcyklar är.

Vad som är viktigt att tänka på när man ska köra offroad är att man tar på sig rätt sorts kläder och skyddsutrustning. Utrustning som hjälm och armbågsskydd och knäskydd är livsviktigt. Livsviktigt är också rätt sorts kläder, vare sig man har handlat dem på Letex.se eller någon annan klädbutik bör kläderna förse en med tillräcklig värme så att man inte fryser. Givetvis bör man heller inte svettas ihjäl, ha sunt förnuft så kommer det med största sannolikhet att bli bra. Lycka till och kör försiktigt.